Bardzo polecam Ladies in black z 2018 roku/australijski. Na filmwebie ma mało punktów, nie wiem dlaczego, moze niewiele ludzi widziało. Bardzo kobiecy, piękne sukienki
Bardzo polecam Ladies in black z 2018 roku/australijski. Na filmwebie ma mało punktów, nie wiem dlaczego, moze niewiele ludzi widziało. Bardzo kobiecy, piękne sukienki
"Ja, Tonya". Polecam, ale - uwaga! - to nie jest idylliczny film o jeździe figurowej, ale mocna produkcja, moim zdaniem 18+. Daje do myślenia, porusza. Niezły.
@Gosia5, widzielismy z mezem dwukrotnie. Swietny! I bardzo dobrze opowiedziana historia, niesztampowo. Pamietam doskonale tamta afere z Nancy K. Troche inne spojrzenie niz to w mediach. Film tez bardzo polecam
Nowy Tarantino - warto? Czytam dobre recenzje. Dla meza. Bo syn 14letni pewnie nie bardzo jeszcze by mogl, co? znajac inne filmy Tarantino
Hej bawiłam się dobrze podczas oglądania, ale nie filmu a spektaklu Teatru Telewizji na vod pt. Next ex. Doborowa obsada, humor. Sztuka z 2012. Nieźle się oglądało.
"Podróż w niepamięć" piękny. Można z nastolatkami, z młodszymi wedle uznania bo jest poruszany problem zdrady. Bardzo polecam, dawno nie oglądałam tak ciepłego filmu. Jest jego wcześniejsza, niemiecka wersja "Miód w głowie" (brawo za tytuł ;(( ), jego zaletą jest Til Schweiger w roli głównej. Til Schweiger jest scenarzystą obu filmów, które dedykował rodzicom.
Zimna, bezwzględna, stuprocentowo skuteczna lobbystka ku zaskoczeniu wszystkich odchodzi z koncernu angażującemu się w sprzedaż broni na rzecz kampanii ustawy uszczelniającej dostęp do broni.
Finta w fincie w fincie i rewelacyjna gra aktorska.
Dwóch Papieży Anthony Hopkins i Jonathan Pryce w zakulisowej opowieści o punkcie zwrotnym w historii Kościoła Katolickiego. Film w reżyserii nominowanego do Oscara Fernando Meirellesa będzie można obejrzeć na Netflix już w grudniu.
Polecam film "Moja miłość" z 2018 roku (rok jest ważny, bo jest więcej filmów o tym tytule). O dziewczynie, która jako pierwsza zginęła podczas strzelaniny w szkole Columbine w 1999 roku.
Bardzo wartościowy film, polecam szczególnie dla nastolatek. Trafiłam na niego, bo wychowawczyni klasy mojej A. zaproponowała na wieczór filmowy. Czuję, że będzie potrzeba bardzo dużo chusteczek...
Byłam na bożym ciele. Mega wybitny i bardzo uniwersalny i paradoksalnie bardzo prochrześcijański - a zupełnie nie antykościelny. Widać, że przez młodych ludzi robiony i to jest komplement. W bonusie śliczne Podkarpacie, Beskid Niski.
Komentarz
TROCHĘ SŁOŃCA - Stanisław Bareja
Zmęczył mnie trochę ten film
Ale dobrze że robią filmy o układaniu sobie życia po rozwodzie w dojrzałym wieku.bez koloryzowania
Miło spędzony czas. Trochę uproszczeń, ale warto.
Film tez bardzo polecam
Nowy Tarantino - warto? Czytam dobre recenzje. Dla meza.
Bo syn 14letni pewnie nie bardzo jeszcze by mogl, co? znajac inne filmy Tarantino
Doborowa obsada, humor. Sztuka z 2012. Nieźle się oglądało.
Jest jego wcześniejsza, niemiecka wersja "Miód w głowie" (brawo za tytuł ;(( ), jego zaletą jest Til Schweiger w roli głównej.
Til Schweiger jest scenarzystą obu filmów, które dedykował rodzicom.
Ale bluzgają równo i kobiety i mężczyźni.
Ale brutalne jatki są.
Różnica tylko , że pod koniec filmu
Nie licząc pobicia narkomana wcześniej
https://www.youtube.com/watch?v=tD8XsTdpxfA
Dwóch Papieży
Anthony Hopkins i Jonathan Pryce w zakulisowej opowieści o punkcie zwrotnym w historii Kościoła Katolickiego. Film w reżyserii nominowanego do Oscara Fernando Meirellesa będzie można obejrzeć na Netflix już w grudniu.
https://misyjne.pl/moja-milosc-film-inspirowany-prawdziwymi-wydarzeniami-zaproszenie/
Bardzo wartościowy film, polecam szczególnie dla nastolatek.
Trafiłam na niego, bo wychowawczyni klasy mojej A. zaproponowała na wieczór filmowy. Czuję, że będzie potrzeba bardzo dużo chusteczek...
@Maciek_bs - coś dla Twoich skautek (tych starszych)