@Elunia ja swego czasu odrost robiłam w salonie, i moja fryzjerka poradziła mi -kiedy zapytałam o farbę drogeryjna do odrostów w sytuacjach kiedy muszę je zrobić a szans na dostanie się do salonu nie mam, żeby trzymała się z daleka od Syoss i Londy. Mam swoje dość ciemne, a odrost robię wg jej wskazówek - Garnier Color Naturals 6.0 -głęboki jasny brąz. Idealnie pokrywa siwiznę, i jest -po farbowaniu- identyczny z moim naturalnym, choć jak wyżej wspomniałam, moje naturalne to dość ciemny brąz.
To tez chodzi żeby drogeryjna wspoldzialala z salonowymi farbami. Linda i Syoss są koszmarem dla fryzjerów.
Elunia, może to lekka flejowatosc z mojej strony ale ja przetrzymuje włos żeby rzadziej farbować maz mi farbuje i nie przepada za tym zeby non stop nie było nic a nic widocznego siwego to tez musiałabym co 3 tyg
Mam takie buty ale innej firmy. No ciezko się przestawić z innych butow. Ja zawsze myslalam,ze z uwagi na skontuzjowane konczyny powinnam miec grubą,wyprofilowaną podeszwę-co tez robilam przez wiele lat. Dopiero fizjoterapeutka mi oczy otworzyla. No ale zebym tak cały czas w tych butkach chodzila to nie
Kiedy chodziłam w butach na całkiem płaskim obcasie, to bolały mnie nogi, tył łydki. Z drugiej strony, kiedy chodzę boso, to przecież pięta też jest nisko, a nic nie boli....
Ja odkryłam ostatnio cos rewelacyjnego na cienkie, oklapniete włosy. W sumie to po raz pierwszy przyjrzałam sie dokładnie co minfryzjer na te włosy psika przed układaniem i kupiłam to samo. Psika sie ten spray u samej nasady włosów, później normalnie suszy (ja akurat na szczotce, zeby je prostować). Efekt po prostu wow!
Akurat równocześnie tez szampon zmieniłam, na jakis używaniu wlasnie w salonach fryzjerskich, ale nie sadze, ze z niego taki efekt.
Moja córka przeszła od strasznego trądziku do gładkiej buzi po terapii laserem. Drogie to było, ale skuteczne, wcześniej tyle rzeczy próbowała i nic nie pomagało. Dermatolog stwierdziła, że jest już po wieku dojrzewania i laser trwałe powinien problem załatwić i tak się stało.
Komentarz
ja swego czasu odrost robiłam w salonie, i moja fryzjerka poradziła mi -kiedy zapytałam o farbę drogeryjna do odrostów w sytuacjach kiedy muszę je zrobić a szans na dostanie się do salonu nie mam, żeby trzymała się z daleka od Syoss i Londy.
Mam swoje dość ciemne, a odrost robię wg jej wskazówek - Garnier Color Naturals 6.0 -głęboki jasny brąz. Idealnie pokrywa siwiznę, i jest -po farbowaniu- identyczny z moim naturalnym, choć jak wyżej wspomniałam, moje naturalne to dość ciemny brąz.
Edit
siwizne robię raz miesiąc, półtora.
Elunia, może to lekka flejowatosc
maz mi farbuje i nie przepada za tym
zeby non stop nie było nic a nic widocznego siwego to tez musiałabym co 3 tyg
tap madl xxl musiałby być dla mnie
Przy okazji BOSO, nie "na boso".
zapominajka powiedział(a):
No ciezko się przestawić z innych butow.
Ja zawsze myslalam,ze z uwagi na skontuzjowane konczyny powinnam miec grubą,wyprofilowaną podeszwę-co tez robilam przez wiele lat. Dopiero fizjoterapeutka mi oczy otworzyla.
No ale zebym tak cały czas w tych butkach chodzila to nie
Z drugiej strony, kiedy chodzę boso, to przecież pięta też jest nisko, a nic nie boli....