Mam takie buty ale innej firmy. No ciezko się przestawić z innych butow. Ja zawsze myslalam,ze z uwagi na skontuzjowane konczyny powinnam miec grubą,wyprofilowaną podeszwę-co tez robilam przez wiele lat. Dopiero fizjoterapeutka mi oczy otworzyla. No ale zebym tak cały czas w tych butkach chodzila to nie
Kiedy chodziłam w butach na całkiem płaskim obcasie, to bolały mnie nogi, tył łydki. Z drugiej strony, kiedy chodzę boso, to przecież pięta też jest nisko, a nic nie boli....
Ja odkryłam ostatnio cos rewelacyjnego na cienkie, oklapniete włosy. W sumie to po raz pierwszy przyjrzałam sie dokładnie co minfryzjer na te włosy psika przed układaniem i kupiłam to samo. Psika sie ten spray u samej nasady włosów, później normalnie suszy (ja akurat na szczotce, zeby je prostować). Efekt po prostu wow!
Akurat równocześnie tez szampon zmieniłam, na jakis używaniu wlasnie w salonach fryzjerskich, ale nie sadze, ze z niego taki efekt.
Moja córka przeszła od strasznego trądziku do gładkiej buzi po terapii laserem. Drogie to było, ale skuteczne, wcześniej tyle rzeczy próbowała i nic nie pomagało. Dermatolog stwierdziła, że jest już po wieku dojrzewania i laser trwałe powinien problem załatwić i tak się stało.
Ja od lat Chanel Allure na wyjscia (czesto ludzie pytają co to) Na co dzień lubie ta lekka serie od Hermesa. Kupilam cos tam Tiffaniego niedawno, ale troche nieprzemyślane, po próbowaniu roznych zapachów i zbyt słodkie/ pudrowe jednak, stoi.
Ale! Popsikałam sie niedawno czymś zupełnie odlotowym od Narciso Rodriguez, albo Amber Musc albo Rose Musc to było. Ale nie wiem!!! A stacjonarne ciezko dostac, zeby posprawdzać. Zapach obłędny! Mam nadzieje przy okazji nastepnego lotu wypróbować i sobie kupić.
Komentarz
Przy okazji BOSO, nie "na boso".
zapominajka powiedział(a):
No ciezko się przestawić z innych butow.
Ja zawsze myslalam,ze z uwagi na skontuzjowane konczyny powinnam miec grubą,wyprofilowaną podeszwę-co tez robilam przez wiele lat. Dopiero fizjoterapeutka mi oczy otworzyla.
No ale zebym tak cały czas w tych butkach chodzila to nie
Z drugiej strony, kiedy chodzę boso, to przecież pięta też jest nisko, a nic nie boli....
Tolpa robi wszystko to co robił Skinoren tylko w szybszym czasie
Stosuje.
Z tym ze ja kupuje swoje w Eg albo w Turcji.
dla mnie są lepsze niż wszystkie kupione w PL.
Najlepsza z tych które kupiłam w PL to Pilaten
https://www.superpharm.pl/pilaten-czarna-maska-3953.html
sa tez „złote” peel of i te są świetne. Bardzo ładnie rozświetlają skore
Mi pomógł na taka kaszę na czole , ten krem tolpa, polecamy przez Hipolit.
Jakie lubicie,jakich nie znosicie?
"Perfumy " pojęcie umowne-po prostu zapachy...
A ostatnio w dezodorancie wróciłam do pret a porter- też z ciezką nutą
Na co dzień lubie ta lekka serie od Hermesa.
Kupilam cos tam Tiffaniego niedawno, ale troche nieprzemyślane, po próbowaniu roznych zapachów i zbyt słodkie/ pudrowe jednak, stoi.
Ale! Popsikałam sie niedawno czymś zupełnie odlotowym od Narciso Rodriguez, albo Amber Musc albo Rose Musc to było. Ale nie wiem!!! A stacjonarne ciezko dostac, zeby posprawdzać. Zapach obłędny! Mam nadzieje przy okazji nastepnego lotu wypróbować i sobie kupić.
Choć inne tej marki też bardzo lubię.
I Amouage.