Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Jogurtowo mi - czyli nabiał w roli głównej

edytowano marzec 2016 w Kuchnia
Mam 5 litrów jogurtu.
Pyszny, naturalny, eko, bez dodatków, wykonany metodą tradycyjną.

Nabyłam w ramach testowania lokalnych produktów z gospodarstw agro i akcji "Świeże na talerze" (zachęcam wrocławianki, którym brak czasu na zakupy, a szukają dobrych produktów eko z dostawą pod drzwi i płatnością kartą !!!).

Zjedliśmy ok. litra z płatkami jaglanymi o otrębami. część do sosu ziołowo-czosnkowego, ale... CO ZROBIĆ Z RESZTĄ?

Poproszę o pomysły - co zrobić z jogurtu?
Obiadu chyba się nie uda, może macie przepisy na jakiś deser?

Komentarz

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.