Zakładam kontynuację wątku bo początek tamtego sięga 2012 roku i - jak mniemam - wszystko już zostało rozdane i przyjęte Tamten wątek zamykam i proszę o przeniesienie dyskusji tutaj. Za jakiś czas ten stary zostanie skasowany.
Czy ktos z was ma może nie potrzebne plastikowe żółte opakowania "jajka" po jajkach niespodziankach. Potrzebuje duzą ilość na leki, żeby przygotowac raz na jakis czas.
Przyjmę/pożyczę/odkupię elegancka sukienkę taka z dekoltem do karmienia na chrzciny mojego Szczepcia w rozmiarze 42. Nie mieszcze sie jeszcze w nic swojego zwłaszcza w biuście i musze cos zanabyc o nr większe bo inaczej kicha nie opłaca mi się nic nowego kupowac bo i tak chce zgubić zbędne kilogramy wiec chce cos kupic juz używanego tudzież pozyczyc tudzież przyjąć. O. Z wdzięcznością:)
@Iwonaanna widziałam zdjęcia. Myślałam ze juz sprzedana. Podoba mi się choc niewiem czy bordo będzie mi pasować, chciałam założyć cos jaśniejszego na chrzciny. Ale kupie ja, najwyżej bede nosić na inne okazje bo krój mi się bardzo podoba a może jak przymierze to mi się spodoba idę na priw.
Dobra kieckę bede jakas miała a jeszcze mi zostalo ubranko do chrztu dla Szczepcia. Moja alba poszla w swiat niewiem gdzie a musze go jakos ubrac. Wypożyczę ubranko do chrztu dla niego w rozmiarze 68, takie letnie, cos z krótkim rękawkiem. Od biedy zaloze mu jakiegoś białego bodziaka z krótkim rękawkiem ale jakies gacie białe musi miec. Macie cos takiego do pożyczenia drodzy forumowicze?
Ma ktos moze do sprzedania za niezbyt wysoka kwote podrecznik taki:
ks_714397,Gra-w-kolory-Podrecznik-Klasa-3-czesc-3-praca-zbiorowa-google.html?gclid=EAIaIQobChMIn8aLypnn2wIVwh4bCh1MvAs9EAQYASABEgKeV_D_BwE Chodzi tylko o ta czesc. Corka czyms ubrudzila i musimy do szkoly odkupic.
Może komuś zalega i ma oddać/pożyczyć/sprzedać walek do rehabilitacji. Taki na którym można dziecko małe położyć i rolować. Ew piłkę gumowa co się nadaje do tego celu.
@Aneczka08, kilka dni temu spuściłam powietrze z takiej średniej wielkości (nie wiem, ile ona miała średnicy - z metr?) piłki rehabilitacyjnej. Fioletowa. Córkę kilkumiesięczną śmy na niej turlali. O takie coś Ci chodzi?
Komentarz
Sandałki, tenisówki, coś na kapciebdo żłobka
Kalosze 22/23 i spodnie gumowe rozm 92
Chodzi tylko o ta czesc. Corka czyms ubrudzila i musimy do szkoly odkupic.