Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Co zrobić z arbuza zanim przejrzeje?

Mam pół arbuza giganta i martwię się, że się zmarnuje, bo nie nadążamy z konsumpcją. Macie jakieś patenty, żeby został pożarty/wypity?

Komentarz

  • Zaproś Kajtka.
    Podziękowali 2Mle Bea
  • Można zmiksować i pomrozic ile się da w foremkach do lodów. Wychodzą pyszne sorbety.
    Podziękowali 2Skatarzyna Mle
  • MleMle
    edytowano wrzesień 2019
    @Skatarzyna możesz go przysłać, napełnimy go. :)
  • Sok z dodatkiem pomarańczy jest mega i na pewno szybko skończycie.
    Możesz zrobić sorbet z tych swych składników na zaś  <3
    Podziękowali 1Mle
  • Zaczęliśmy miksować i pochłanianie idzie nam coraz lepiej :D
    Podziękowali 1Skatarzyna
  • U nas każą ilość wchodzi w postaci shake. Czyli zmiksować mocno z lodem (albo później ten lód dodać) i podawać koniecznie z rurka dla dzieci. Ale mikser musi być dobry, zeby flatow nie było, albo mozna tez przecedzić.
  • Granita, zmrozony deser, pyszna!
  • edytowano wrzesień 2019
    Dać na urodziny trojaczków :-) pół arbuza moje dzieci jedzą w jakieś.. 10 min.. No 15 bo Stefefkowi muchy trzeba powyciagac dokładnie  (pestki) 
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.