Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

rydze

edytowano wrzesień 2009 w Kuchnia
podobno rydze się kisi. podobno dobre są potem. wiecie coś? podzielcie się wiedzą :D
p.s. mąż mi kazał Was zapytać, bo wiecie wszystko :D:D :tongue:

Komentarz

  • kisi się ale po co jak można zjeść świeże usmażone na masełku
  • takie już są wypróbowane. smażone na maśle i posolone, ugotowane trochę i usmażone z jajkami.
    ale teraz chodzi o poznanie novum :D
  • podobno rydze się kisi
    Czytaj więcej wyborczej Ty Ty tY eskimosko jedna...
  • :clap::clap::clap:
    Bolka to najlepsza kura domowa z nas wszystkich :wink:
  • Sylwia, za te rydze to ja Cię chyba znielubię.:wink:
    Nie jadłam chyba z 15 lat a uwielbiam!:cry:
  • u nas rosną... od ciebie daleko nie jest. zróbcie sobie wycieczkę w Beskidy :D:D
    ja tam nie jadam specjalnie, ale rodzina męża uwielbia :D
  • Mogłaś mówić przed niedzielą- byliśmy w Bielsku, to mieliśmy rzut beretem...
    :wink:
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.