Ten renolux to najlepszy fotelik dla dziecka od ok. 6-8 miesiąca do ho,ho... 3-3,5 lat jaki znam!
W ciągu ostatnich 4 miesięcy przetestowaliśmy 12 różnych fotelików (tego niestety nie było, mamy swój 11- letni; dostaliśmy go od kolegi, który poprzestał na jednym dziecku) i okazało się, że w żadnym z nich dziecko nie da rady spać w pozycji półleżącej; nowsze foteliki za mało się pochylają i głowa spada jak tylko dziecko zaśnie.
Poza tym jest masywny, ale nie ciężki. Jedynie pokrycie się trochę przetarło, ale można dać do krawcowej żeby naszyła jakąś fajną aplikację.
[quote][cite] magg:[/cite] nowsze foteliki za mało się pochylają i głowa spada jak tylko dziecko zaśnie.[/quote]
http://images39.fotosik.pl/252/75660bde408edf92.jpg
To bynajmniej nie jest jakaś złośliwość z mojej strony, po prostu nasze dzieci "opadają" niezależnie od fotelika, a zdjęcie mi się przypomniało przy okazji.:wink:
Z tego, co pamiętam, to Renolux. Ale całkowitej pewności nie mam. Pochylony był na max, a poduszki nie wzięłam, bo straszny upał był i nie chciałam dziecka zapocić na amen.
Ja po takim spaniu miałabym przykurcze jeszcze przez tydzień, ale maluchom jakoś to nie przeszkadza.
z gumy to dzieci są na fotelikach rowerowych[/quote]
O tak,latem widzielismy młode małżeństwo na rowerach,z dzieckiem w foteliku w/w na wyjatkowo kamienistej trasie na Hale GAsienicową !!! Nie mamy pewnosci,czy dziecko zachowalo głowę...:ai:
Prawdziwa jazda rozpoczyna się gdy dziecko zaśnie a pedałować trzeba. Chociaż najczęściej wyjmowaliśmy dziecko aby mogło pospać na kocyku, śpiworze itp.
Chyba się spóźniłam... Ale może ktoś jeszcze miałby do oddania fotelik samochodowy, taki od roku, dla naszej Zuzi, to chętnie także skorzystam. :shamed:
Widzę, że tych większych fotelików powyżej 10kg potrzeba więcej... :bigsmile: Dlatego podbijam: może znajdzie się ktoś, kto ma taki do oddania...? Jak już pisałam, potrzebujemy dla Zuzi, ja również proszę, poratujcie.
No to podaj dalej.
Oddam fotelik dostany od Bogusi pół roku temu (Dziękujemy!!!)
Fotelik chicco, 0-13 kg, kremowo- granatowy z daszkiem. Jak ktoś będzie chętny, to proszę o maila.
Komentarz
W ciągu ostatnich 4 miesięcy przetestowaliśmy 12 różnych fotelików (tego niestety nie było, mamy swój 11- letni; dostaliśmy go od kolegi, który poprzestał na jednym dziecku) i okazało się, że w żadnym z nich dziecko nie da rady spać w pozycji półleżącej; nowsze foteliki za mało się pochylają i głowa spada jak tylko dziecko zaśnie.
Poza tym jest masywny, ale nie ciężki. Jedynie pokrycie się trochę przetarło, ale można dać do krawcowej żeby naszyła jakąś fajną aplikację.
http://images39.fotosik.pl/252/75660bde408edf92.jpg
To bynajmniej nie jest jakaś złośliwość z mojej strony, po prostu nasze dzieci "opadają" niezależnie od fotelika, a zdjęcie mi się przypomniało przy okazji.:wink:
Ja po takim spaniu miałabym przykurcze jeszcze przez tydzień, ale maluchom jakoś to nie przeszkadza.
Myślałam, że już nieaktualne...
masz racje
http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0
z gumy to dzieci są na fotelikach rowerowych
O tak,latem widzielismy młode małżeństwo na rowerach,z dzieckiem w foteliku w/w na wyjatkowo kamienistej trasie na Hale GAsienicową !!! Nie mamy pewnosci,czy dziecko zachowalo głowę...:ai:
Witam , Teofilu chciałam zapytać czy jeszcze aktualne i czy byłaby możliwość przesyłki.Koszty przesyłki pokryję.Pozdrawiam.
Aktualne.
W profilu masz mój mail. Proszę napisz maila z nr tel.
Witam numer telefonu wysłałam. Dodałam także mail do profilu, proszę o odpowiedź.Pozdrawiam.
Oddam fotelik dostany od Bogusi pół roku temu (Dziękujemy!!!)
Fotelik chicco, 0-13 kg, kremowo- granatowy z daszkiem. Jak ktoś będzie chętny, to proszę o maila.