Wczoraj w jednym momencie zawaliło się coś w moim sercu. Takie moje pewne przekonanie o wierze, której w rzeczywistości nie ma lub jest martwa. Bardzo proszę jeszcze raz o moditwę, aby w końcu Bóg coś poruszył w tym sercu
Proszę o modlitwę. Na wczorajszej imprezie trochę odpoczęłam psychicznie, ale nie daję sobie rady z niektórymi wspomnieniami. Prosze o drobne wsparcie modlitewne za siły psychiczne.
@In Spe Jest już wszystko w sumie Ok. Te duchowe rozstaje dróg dotyczyły tylko i wyłącznie mojego skrupulanctwa. Dzisiaj idę na mszę świętą i może Bóg jakoś mnie uzdolni do sił duchowych!
Ja poproszę o modlitwę. Nie daje sobie rady z codziennością, smutkiem. Jestem potwornie zmęczona moimi dziećmi, ostatnio mam stele ich dość. Potrzebuje wytchnienia, relaksu, skupienia na sobie a szans na to nie widać. Uciekam ciągle od uczucia bezsensu moich wysiłków ale i tak bolesna świadomość powraca.
Dziękuję za modlitwę. To cud że znalazło się miejsce w ośrodku, a jeszcze większy że zgodziła się tam zostać. Teraz trudna walka przed nią, więc proszę pamiętajcie o niej w modlitwie.
Komentarz
nie siedź sama przed kompem, wyjdź do ludzi w realu (!!!)
lub pójdź posiedzieć, pomilczeć w pustym kościele
@paulaarose