lepiej w sklepie dla plastyków np. "Szał" na rogu Sławkowskiej i Pijarskiej - można dostać ładny papier, trochę innych rzeczy
sklep dla hobbistów na Garbarskiej - tam dużo rzeczy do scrabookingu, fajne papiery itp.
oraz kilka innych sklepów dla plastyków na placu Matejki
pasmanteryjne (wstążki, sznureczki, róże itp.) rzeczy lepiej kupić w pasmanterii, bo taniej - fajna jest w połowie Karmelickiej (taka w bramie) oraz na Filipa
przyda się na pewno dobry klej typu "Magic", który po wyschnięciu jest przezroczysty i dobrze łączy różne materiały
To te dla syna pokaz. Mój na 10 ur będzie miał grę miejską, tematem właśnie Powstancza Wwa, na razie pomysłów mamy (a raczej on ma wiecej, niż czasu na zrealizowanie). Pomysł na zaproszenia bardzo nam się przyda.
Komentarz
Na takie kartki, gdzie mozna kupic?
Aga jest taki zwyczaj w przedszkolu ze kazdy przynosi swoje zaproszenie.
Chcialam zrobic sama, ale nie wiem gdzie mozna kupic taki papier jak tu na zdjeciu jest...
Czy jak to zrobic/
Dzieki.
Jednak głupia i tempa jestem. Myslalam, ze to jakos samemu bardzie, a to zwyczajnie kupic mozna.
Empik mam blisko, nawet 2 duze. Tyle,że chcialam dziś zrobic, by jutro dać gotowe... a tu takie buty...
hmmm...
Czy jest jakis normalny papierniczy w Krk?
W razie czego służę pomocą jeśli chodzi o sprawy techniczne (zajmuję się scrapbookingiem od 3 lat), może będę mogła coś podpowiedzieć.
Zrobiłam z Doe
Ogromnie dziekuje.
Za 18 zaproszen, zapłacilam mniej niz 10 zł. Nie wiem czy to dużo, ale są jedyne w swoim rodzaju.
ooo, ja też już zasypiam....... i mam problem by po polsku zdanie sklecić....
Ej no nie!!! Nie sa jakies ekstra, bo robilam w takim stylu pierwszy raz.
Te ktore robilam dla syna sa rewelacyjne!!! Rozkaz o wybuchu Powstania Warszawskiego. Na papierze moczonym w kawie [p0omysl Pawła od Oli]
Pomysł na zaproszenia bardzo nam się przyda.
Jeżeli chodzi o symboliczne pamiątki -- zajrzyj na stronę Canon Creative Park
http://cp.c-ij.com/en/categories/CAT-ST01-0071/top.html
Dawno już tam nie myszkowałam, nie mam czasu na paper craft, ale ciągle wierzę, że kiedyś zrobię sobie sobie te wszystkie papierowe cuda ; -)