Małgosiu, napisałam mejla-z nadzieją, że doszedł, ale piszę, gdyby nie...Niech mnie jutro Mateusz znajdzie (sala 1.14-od rana przez pięć lekcji), a jak nie, to p.Justynę mu większość palcem wskaże :-)))
Pompejanko, dzięki temu, że Dorotak odgrzebała wątek przypomniałam sobie, że mam twoją książkę. Nie jest już mi potrzebna, więc postaram się oddać przy najbliższej okazji.
Małgorzata32, przez Mateusza spokojnie możesz podać :-)
To ja jeszcze raz pytam-może ktoś ma jakiś tomik poezji Brylla i chciałby się z nim rozstać na zawsze ;-) Ja chętnie przygarnę. W ogóle poezję wszelaką chętnie przygarnę- jakoś tak mi się poetycko ostatnio zrobiło.
@Barbaro, tak,pierwszy z sześciu. Drugi - szkice literackie - mamy. Na jeden z ostatnich egzemplarzy się załapaliśmy. Nakład jest dość mały, a wydanie unikatowe.
ja szukam 'O dziecku które odwróciło się na pięcie' i 'Przegrane narodziny' Izabeli Barton Smoczyńskiej pierwsza mam na pdf-ie, ale marzy mi się wersja papierowa
Komentarz
Moja siostra tylko to posiada. Jesteś zainteresowana? Niestety tamtej nie ma.
*Nie wiem, czy to dobrze, bo poszukiwania kiepsko idą.
@Asiu, odpiszę, obiecuję, tylko się zebrać nie mogę.
@AgoMario, Tobie też! Po prostu nie ogarniam przy tych zaliczeniach..
http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/36/90/15/2036901565
@Małgorzato, jakby był problem z książką, u nas na UG w księgarni mają jeszcze to wydanie chyba, jutro wyślę P żeby sprawdził
Priv piszę
Jak przyjadę do Polski muszę się rozejrzeć za tą książką.
Właśnie udało nam się ją zamówić z Alledrogo... taniej, niż stała w wydawnictwie.
Dorotko - możesz dać link do tego alledrogo?
polecam, póki jeszcze jest.
Edit: Już doczytałam. Poezje Zebrane to pierwszy z sześciu tomów Dzieł Wszystkich. Coś chyba dzisiaj nie dość spałam...
pierwsza mam na pdf-ie, ale marzy mi się wersja papierowa